TAMMIKUUN ARVONTA On päättynyt

Tervetuloa myöhemmin uudelleen!

Vernadan VIP-asiakkaiden oma arvonta!

Palkintona on Vernadan upean kevät-kesämalliston uutuuskoru - PERHONEN. Korussa on laserleikattu, nahkainen perhonen, Kiitollinen- tekstipalkki ja noin 80 cm pitkä, hopeoitu ketju.

Osallistu täyttämällä alla oleva osallistumislomake.
Voit samalla liittyä kätevästi myös Vernadan VIP-jäseneksi.

Arvontaan voi osallistua 31.5. 2018 saakka. Palkinto arvotaan klo 21 jälkeen. 


ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua edellä mainitun ajan puitteissa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua ainoastaan lisäämällä kaikki tarvittavat tiedot Vernadan Arvontasivulla osoitteessa www.vernada.net/arvonta.

Arvonnan palkintona on edellä mainittu Vernada-tuote. Voittajan arvonta suoritetaan yllä ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Yhteystietoja ei toimiteta kolmansille osapuolille.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.


REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: Vernada
Osoite: Ulrikantie 4, 65520 Helsingby, Suomi
Puhelinnumero: 050 511 8896
www-osoite: www.vernada.net

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita.
Tietolähteet: Vernadan nettisivut, joiden kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella.
Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään ainoastaan Vernadan arvontaan osallistumisessa, ellei osallistuja ole lomaketta täyttäessään hyväksynyt liittymään Vernadan VIP-Klubiin.
Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.